Omatehtud tiramisu

portsjonid: 4–6 portsjonit
Valmistusaeg:
15 minutit
Ooteaeg:
4 tundi

See itaalia klassika on ülimalt kreemjas magustoit kohvist, amarettost ja ladyfingers küpsistest. Selle retseptiga üllatad kergesti oma õhtusöögikülalisi. Naudi oma lemmik L'OR espresso erilist mõju siidpehme vahustatud toorjuustuga. Kindel kordaminek!

KOOSTIS

  • 200 g vahustatud toorjuustu
  • 2 munakollast
  • 100 g tuhksuhkrut
  • 40 ml kanget L'OR espressot (Forza või Ristretto)
  • 2 tl granuleeritud suhkrut
  • 12 ladyfingers küpsist (või Savoiardi) Kakaopulber

VALMISTAMINE

  1. 01

    Mikserda toorjuust munakollaste ja suhkruga.

  2. 02

    Valmista oma lemmik espresso (nt Forza). Või hoopis kaks tassi L'OR Ristretto 11, mis on intensiivsem, vürtsikam ja veidi happelisem.

  3. 03

    Sega kohv ja granuleeritud suhkur suures kausis.

  4. 04

    Kasta küpsised ükshaaval üleni kohvisse.

  5. 05

    Aseta pooled kohvis immutatud küpsised serveerimisnõusse ning kata poole koguse toorjuustuga.

  6. 06

    Lao peale järgmine kiht immutatud küpsiseid ning kata see ülejäänud toorjuustuga.

  7. 07

    Kata nõu ning aseta külmikusse vähemalt neljaks tunniks.

  8. 08

    Enne söömist puista tiramisu üle kakaopulbriga.