Viigimari käib kardemoniga

Valmistusaeg:
5 minutit

Klaas: üks kohvitass ja üks laia äärega veinipokaal
Kaunistus: riivitud tume šokolaad ja tumeda viigimarja viil

 

KOOSTIS

  • 100 ml kondenspiima
  • 50 ml piima
  • 30 ml kookospiima
  • 3/4 klaasitäit purustatud jääd
  • 1 portsjon L'OR Forza espressot või L’OR Spledente espressot
  • 1 viigimari
  • 1 roheline kardemoni kupar
  • 1 tükk tumedat šokolaadi

VALMISTAMINE

  1. 01

    Riivi või tõmba noaga šokolaadist krussid.

  2. 02

    Haki viigimari nii peeneks kui võimalik. Jäta üks suurem viigimarja lõik kaunistuseks.

  3. 03

    Pane kannmikserisse hakitud viigimari, kondenspiim, piim ja purustatud jää. Mikserda tihkeks ja pehmeks ning vala segu veiniklaasi.

  4. 04

    Kaunista riivitud šokolaadi ja viigimarja lõiguga.

  5. 05

    Vala espresso kohvitassi.

  6. 06

    Purusta rohelise kardemoni kupar õrnalt sõrmede vahel.

  7. 07

    Aseta purustatud kardemoni kupar kuuma espressosse ja lase maitsetel tõmmata.

  8. 08

    Serveeri ja naudi kui kahe klaasi kokteili (kuum ja külm).